Mijn naam is Sarah, ik ben 24 jaar oud. Ik woon in een klein stadje in de buurt van Amsterdam en ik heb al een tijdje geleden besloten dat ik toe was aan wat meer avontuur en plezier in mijn leven. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een leuke date en ik besloot dat ik het via Tinder zou proberen.

Ik had al een tijdje op Tinder zitten rondkijken, maar ik had nog nooit een echte date gehad. Ik vond het een beetje eng om met iemand af te spreken die ik online had ontmoet, maar ik wist dat ik het moest doen als ik ooit iemand zou ontmoeten. Dus ik begon met het swipen van alle leuke mannen die op mijn profiel verschenen.

Het duurde niet lang voordat ik mijn eerste match had. Hij heette David en hij was net zo oud als ik. We begonnen meteen te chatten en ik vond hem meteen leuk. We hadden veel gemeen en hij leek me een echte gentleman. Na een tijdje chatten, besloten we dat we elkaar in het echt wilden ontmoeten.

De dag van onze date was eindelijk aangebroken. Ik was zo zenuwachtig, maar tegelijkertijd ook heel opgewonden. Ik kleedde mezelf mooi aan, ik wilde er goed uitzien voor mijn date. Toen ik aankwam bij het restaurant waar we afgesproken hadden, stond hij al op me te wachten. Hij gaf me een knuffel en ik voelde me meteen op mijn gemak.

We gingen aan tafel zitten en we bestelden wat te eten en te drinken. We hadden het zo gezellig dat de avond voorbij vloog. We spraken over allerlei verschillende dingen, van muziek tot films en van onze families tot onze toekomstplannen. Het was een avond vol met interessante gesprekken en ik had het gevoel dat we echt een goede klik hadden.

Toen de avond voorbij was, vroeg hij me of ik nog een keer met hem uit wilde gaan. Ik was blij verrast en ik zei ja. We gaven elkaar een kus en ik ging terug naar huis.

Sindsdien hebben David en ik al meerdere dates gehad en het gaat steeds beter. We hebben al veel tijd met elkaar doorgebracht en we hebben al veel leuke dingen gedaan. Het voelt alsof ik eindelijk iemand heb gevonden die me begrijpt en waar ik mezelf bij kan zijn.

Ik ben heel blij dat ik besloten heb om mijn avontuur aan te gaan via Tinder. Ik heb veel geleerd over mezelf en ik heb iemand gevonden met wie ik mezelf kan zijn. Voor mij is dit een echte droom die uitgekomen is.

Write A Comment